top of page
Kaadetaan-tietoa.jpg

Tuntuuko siltä, ettei koulutuksen
tavoitteet täyty ja oma pää lyö tyhjää?

Anna meidän auttaa ja muuttaa murheenkryynit ilon kyyneleiksi. Pedagogisen auditointimme avulla saat kahdessa viikossa konkreettiset toimintaohjeet siihen, miten koulutustasi voidaan kehittää toivomaasi suuntaan. Auditoinnin hinnat alkaen 1500€ — ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

* Pedagogisen auditoinnin hinnat alk. 1 500€ + alv. 24%  |  Hinta max 10h koulutukselle/kurssille. Laajemmille kokonaisuuksille laskemme tarjouksen yksilöllisesti.

Suuri lainausmerkki

The cornerstones of our work are co-development, service design and authenticity, as well as a passion for continuous learning of something new.

SOLJA SULKUNEN, CEO CREAAMO
 

Kuvitus, jossa henkilö arvioi oppimistuotteen osa-alueita ja sisältöjä.

Miten homma etenee?

Yhteydenotto
IMG_4798.jpg

Aletaanko hommiin? Ota yhteyttä & tehdään aloituskartoitus.

Aloituskartoitus ei vielä sido sinua mihinkään. Saamme sen avulla sinulle tarjouksen pedagogisesta auditoinnista, jonka voit päättää joko hyväksyä tai hylätä.

Pedagogisen auditoinnin hinnat alk. 1500€* + alv. 24%

*Hinta max 10h koulutukselle/kurssille. Laajemmille kokonaisuuksille laskemme tarjouksen yksilöllisesti.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page