top of page
Creaamo_verkko-tyokalupakki.jpg

Learning Material Optimizer
alkaen 740€*

Optimoi oppimisisältösi. Toimi näin: Lataa tai lähetä meille oppimisisältösi raakamateriaali ja Creaamon kokenut pedagogi käy sen läpi. Lähetämme sähköpostilla tarjouksen, jonka hyväksymällä saat kahden viikon sisällä materiaalistasi version 2.0.

* + alv. 24%

Creaamo_asiakasprofiilit-51.png

The cornerstones of our work are co-development, service design and authenticity, as well as a passion for continuous learning of something new.

  • Raakatekstin muokkaaminen oppijaystävällisemmäksi ja pedagogisesti laadukkaammaksi.

  • Ehdotuksia, miten sisältöä voidaan jatkokehittää.

  • Materiaalin taittaminen verkkoon sopivaksi kokonaisuudeksi, joka on miellyttävä opiskella ja helposti ymmärrettävä.

Creaamo_kuvitukset_Verkkokurssi-Ville.png

Gamified Trainings

Organize inspiring and engaging orientation, strategy or product training for your employers. Make the most of storytelling and gamification.

Creaamo_kuvitukset_Konsulti-Karoliina.png

Evaluation of EdTec Solutions

Do you want to understand how your product meets the needs of the target group and global quality standards?

Creaamo_kuvitukset_Jarjesto-Janne.png

Usability Tests for Edtech products

We test EdTec solutions and products with end-users and offer feedback on developing solutions further.

Creaamo_kuvitukset_Hanke-Helena.png

Usability Tests for Edtech products

We test EdTec solutions and products with end-users and offer feedback on developing solutions further.

Kenelle palvelu sopii?

Miten homma etenee?

Yhteydenotto
IMG_4798.jpg

Lataa raakamateriaali tarjousta varten:

Hinnat alkaen 740€ + alv. 24% (max. 20 sivua tekstiä). Kun lähetät meille materiaalin, laitamme sinulle tarkemman tarjouksen. Ei huolta, aloitamme työt vasta, kun tarjous on hyväksytty.

Materaalin laajuus
Liitä raakamateriaalin tiedosto

Kiitos! Olemme yhteydessä noin parin arkipäivän sisällä.

Me Creaamolla suunnittelemme oppimista tukevia tuotteita & palveluita pedagogisella ammattitaidolla sekä palvelumuotoilun ja visuaalisen suunittelun työkaluilla. Tiimistämme löytyvät osaavat pedagogit sekä visuaalisen alan ammattilaiset, muotoilijat ja graafikot. Oli kyseessä palvelu, tuote, tapahtuma tai kurssi, me varmistamme, että se saavuttaa tavoitteet ja on pedagogisesti laadukas. Meistä saat innostuneen ja kunnianhimoisen yhteistyökumppanin, jonka kanssa on mutkattoman mukavaa työskennellä. Olemme oppimis- & koulutusratkaisujen täyden palvelun suunnittelutoimisto. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan onnistuneita henkilöstö - ja tuotekoulutuksia alustariippumattomasti. Autamme myös koulutussuunnittelussa, oppimistuotteiden muotoilussa ja kehittämisessä, oikeiden osaamisen kartuttamisen ja jakamisen menetelmien löytämisessä sekä koulutusten ja verkkokurssien auditoinnissa.

#verkkokurssit #hybridi #webinaarit #pedagoginen muotoilu #oppimismuotoilu #learningdesign #henkilöstökoulutus #koulutussuunnittelu #kurssisuunnittelu #henkilöstön kehittäminen #työyhteisön osaamisen kehittäminen #henkilöstön koulutusuunnitelma #henkilöstön osaamiskartoitus #osaamisstartegia #osaamisen hyödyntäminen #pedagoginen konsultointi #oppimismuotoilu #koulutussuunnittelu #pedagoginen konsultointi #pedagogiset ratkaisut #learningdesign#henkilöstökoulutus #strategiakoulutus #hybridi #learningdesign #verkkokurssit #tuotekoulutukset

bottom of page