top of page

We are learning
& training solutions 
full service design office.

Asiakkaan valmiin materiaalin optimointi  |  Tarjous 2 päivässä   |  Valmis materiaali 4 viikossa*

At Creaamo, we think it's not always worth doing everything yourself. Especially the kind of things that we at Creaamo can do for you and even really well.

Learning Maximizer on nopea palvelu, jossa teidän raakamateriaalin käy läpi niin meidän pedagoginen kuin visuaalinen ammattilainen. Ladattuanne materiaalinne sivustollemme, käymme sen läpi ja annamme teille tarjouksen materiaalin optimoinnista kahden päivän sisällä. *Mikäli hyväksytte tarjouksen, on materiaali valmis kuukauden sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

01

Lataa raakamateriaali

Varmista, että yrityksesi idealla on riittävästi uutussarvoa. Tee projekti-suunnitelma ja muista listata myös sen tavoitteet. Varmista oman rahoituksen riittävyys.

02

Creaamolaiset käyvät materiaalin läpi

Lähetä hakemus Business Finlandin asiointipalvelussa ja toimita pyydetyt lisätiedot.

03

Tarjous 2 päivässä

Business Finland arvioi hakemuksen ja ilmoittaa päätöksestä. Kun olet tutustunut päätökseen ehtoineen ja hyväksynyt sen asiointipalvelussa voit aloittaa innovaatioprojektin toteuttamisen.

04

Valitse haluamasi toteutus & hyväksy tarjous

Järjestä Business Finlandin vaatima projektikirjanpito ja käytä rahoitus. Kun projekti on päättynyt raportoi toteutus ja kustannukset Business Finlandille.

05

Vastaanota valmis materiaali 4 viikossa

Kun olet toimittanut loppuraportin kaikkien tarvittavien tietojen kanssa, Business Finland hyväksyy raportin ja maksaa yrityksesi tilille maksimissaan 6000 euron avustuksen.

Lataa materiaali tässä

Checklist tähän

 • Materiaali on valmis

 • Se on oikoluettu

 • Sivuja on max 50

 • Tiedostomuoto on sopiva (PDF, Word, PPT)

 • Olette varanneet lähitulevaisuuteen aikaa toteutussuunnitelman läpikäymiseen ja tarvittaessa kommentoimiseen nopealla aikataululla.

Huomioitavaa

 • Raakamateriaalin täytyy olla 100% valmis kun se ladataan Creaamon sivuille, sitä ei voi enää muuttaa tarjouksen antamisen jälkeen. (Satunnaiset kirjoitusvirheiden korjaukset toteutetaan, niitä ei lasketa rakenteellisiksi muutoksiksi.)
   

 • Tarjouksen jälkeen materiaalista jaetaan asiakkaalle toteutussuunnitelma, jota asiakas voi kommentoida. Toteutussuunnitelman hyväksynnän jälkeen materiaaliin ja sen toteutukseen ei enää voi tehdä muutoksia.
   

 • Asiakkaan tulee olla valmis käymään toteutussuunnitelma läpi sekä vastaamaan siihen liittyviin viesteihin ripeästi, jotta materiaali saadaan toimitettu luvatussa aikataulussa. Creaamo ei ota vastuuta myöhästyneistä projekteista, jotka johtuvat hitaasta kommunikaatiosta asiakkaan kanssa.
   

 • Käythän toteutussuunnitelman huolella läpi ja kirjaat kaikki mahdolliset toivomasi muutokset kerralla meille, jotta projektin toteutusaikataulu ei veny. Teemme suunnitelmaan muutoksia vain kerran. Creaamo ei ota vastuuta myöhästyneistä projekteista, jotka johtuvat asiakkaan epäselvästi/pirstaleina jaetuista kommenteista.
   

 • Kun valmis materiaali on toimitettu asiakkaalle siihen ei voi enää tehdä muutoksia. Kirjoitusvirheiden ja toiminnallisten ongelmien korjaamiset kuuluvat kuitenkin pakettiin.
   

 • Mikäli materiaaliin ja/tai sen toteutukseen halutaan sen toimittamisen jälkeen tehdä muita kuin ylläkuvattuja muutoksia tehdään ne erikseen laskutettuna.

bottom of page